Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid de Mostoles (1462552) - racing iguazu (1434904) » 305290378: T32/J2/VIII

Liga 305290378 Información oficial sobre el partido 305290378 en Hattrick

11.12.2010 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.1333 (178876)

Rapid de Mostoles Alineación oficial del equipo 'Rapid de Mostoles' en el partido 0 - 1 Getafe Tigers Alineación oficial del equipo 'Getafe Tigers' en el partido
0 - 1 Alessandro Polledro (53')
Rapid de Mostoles Alineación oficial del equipo 'Rapid de Mostoles' en el partido 0 - 1 Getafe Tigers Alineación oficial del equipo 'Getafe Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapid de Mostoles Alineación oficial del equipo 'Rapid de Mostoles' en el partido 1 - 0 Getafe Tigers Alineación oficial del equipo 'Getafe Tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid de Mostoles

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Roli Taco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roli Taco de Mostoles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jaromír Denk, el jugador de Mostoles va ser expulsat al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Walter Trevelin de Mostoles va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lütfü Veysi va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Emil Selzer de Mostoles va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Casiano Oriol Diaz va prendre el seu rol al minut 28.

Getafe Tigers

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El porter de Getafe va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alessandro Polledro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Morten Nøjgaard, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Getafe van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Gal Dim des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Getafe van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Polledro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alessandro Polledro de Getafe va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Esko Meriläinen que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Getafe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paweł Ciwoniuk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Paweł Ciwoniuk de Getafe es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.