Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patron11 (435061) - Correria8 (1595122) » 305289284: T32/J9/VIII

Liga 305289284 Información oficial sobre el partido 305289284 en Hattrick

29.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.1313 (178856)

AgaRRaOs Alineación oficial del equipo 'AgaRRaOs' en el partido 1 - 2 corvinos Alineación oficial del equipo 'corvinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AgaRRaOs Alineación oficial del equipo 'AgaRRaOs' en el partido 2 - 0 corvinos Alineación oficial del equipo 'corvinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AgaRRaOs

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Corria el minut 40, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. AgaRRaOs s'avançava en el marcador després que en Svante Paulsson xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 109 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 58 minuts Stefano Cerdelli es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Tolivaldas Lėveris que d'un gran xut va marcar per a corvinos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignaz Hauch hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stefano Cerdelli havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Ignaz Hauch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AgaRRaOs.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicola Pancrazi va rematar alt.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Petr Zátopek per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lenard Badewitz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gonçalo Parracho s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

corvinos

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): corvinos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 85, quan Noel Mazo Santolalla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de corvinos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Cascajares va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de corvinos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alípio Ruivo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de corvinos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roman Węsiora, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Tolivaldas Lėveris, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Erik Carllius va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Aleksi Haajanen.