Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Santa Maria CF (489564) - Sant Andreu Bartrina (1339781) » 305287592: T32/J6/VIII

Liga 305287592 Información oficial sobre el partido 305287592 en Hattrick

08.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VIII.1283 (178826)

Real Santa Maria CF Alineación oficial del equipo 'Real Santa Maria CF' en el partido 1 - 2 Sant Andreu Bartrina Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu Bartrina' en el partido
Guido Tolloi (35') 1 - 0
1 - 1 Zoran ?poljari? (38')
1 - 2 Arturo Valverde (58')
Real Santa Maria CF Alineación oficial del equipo 'Real Santa Maria CF' en el partido 1 - 2 Sant Andreu Bartrina Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu Bartrina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Santa Maria CF Alineación oficial del equipo 'Real Santa Maria CF' en el partido 0 - 5 Sant Andreu Bartrina Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu Bartrina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Santa Maria CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): Una falta al minut 35 va provocar un lliure directe. Guido Tolloi el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Santa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Melo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Santa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Nel Aguilera Vaqués va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tzonyo Ganev de Santa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Nel Aguilera Vaqués va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Santa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Nel Aguilera Vaqués de Santa va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Evert Cochez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Robert Vukša ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Sant Andreu Bartrina

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Zoran Špoljarić va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Arturo Valverde va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Jozias Verlee de Bartrina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Al minut 17 de partit, Zoran Špoljarić de Bartrina va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Bartrina va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damiano Taormina va desviar el xut final de Juan Pedro Pío Baroja després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Gabriel Pârjol va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Damiano Taormina, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Pedro Pío Baroja al minut 62, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Bartrina quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Arturo Valverde va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fop Gilson de Bartrina es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jozias Verlee.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Zoran Špoljarić estava fent un bon partit.