Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc troncos4 (488123) - Juper (1365373) » 305278989: T32/J11/VIII

Liga 305278989 Información oficial sobre el partido 305278989 en Hattrick

12.02.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VIII.1129 (178672)

Nottingham Presa F. S. Alineación oficial del equipo 'Nottingham Presa F. S.' en el partido 2 - 1 Pofesionales F.C. Alineación oficial del equipo 'Pofesionales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nottingham Presa F. S. Alineación oficial del equipo 'Nottingham Presa F. S.' en el partido 2 - 1 Pofesionales F.C. Alineación oficial del equipo 'Pofesionales F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottingham Presa F. S.

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): No Presa va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Per Hartstad va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan No Presa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eloy Campino des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Eloy Campino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Stepan Kosovskiy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Walter Lindenaar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kiriakos Irinopoulos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Pancracio Menéndez de No Presa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Miguel Malo García de No Presa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lodovico De Vitis va prendre el seu rol al minut 38.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Eloy Campino semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Pofesionales F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 74 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Pofesionales sembla que dona bons resultats perquè al minut 74, Manuel Rossi va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Olli Tamme va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Isaltino Furnas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 56 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Job Andersson amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martin Záremský de Pofesionales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Manuel Rossi tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.