Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FRAGUA CE ARAGON (1333336) - silvansilvan (1583536) » 305274719: T32/J8/VIII

Liga 305274719 Información oficial sobre el partido 305274719 en Hattrick

22.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VIII.1053 (178596)

Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido 1 - 1 silvansilvan Alineación oficial del equipo 'silvansilvan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido 0 - 1 silvansilvan Alineación oficial del equipo 'silvansilvan' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club West Coruña

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CW Coruña s'esgargamellaven dempeus per esperonar Abdel Salman que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): CW Coruña van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Goffrey Verniers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sergiusz Obuchowicz va rebre molts aplaudiments. Al minut 19 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El CW Coruña va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Tomasz Durkiewicz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Ivar Furuheim va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CW Coruña que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

silvansilvan

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): silvansilvan agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Peer Morup-Petersen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Tito Clasca de silvansilvan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 15 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): silvansilvan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Angelo Ilari va quedar-se sol davant el porter Albrecht Baumann, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): silvansilvan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Albrecht Baumann va desviar el xut final de Raanan Lichtenstein després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessandro Romanisio de silvansilvan es va guanyar la targeta groga merescudament.