Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vergon C.F. (490070) - Danza Macabra ARC (994121) » 305270963: T32/J7/VIII

Liga 305270963 Información oficial sobre el partido 305270963 en Hattrick

15.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VIII.986 (54787)

Vergon C.F. Alineación oficial del equipo 'Vergon C.F.' en el partido 3 - 2 Los Altonagas Alineación oficial del equipo 'Los Altonagas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vergon C.F. Alineación oficial del equipo 'Vergon C.F.' en el partido 0 - 1 Los Altonagas Alineación oficial del equipo 'Los Altonagas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vergon C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 5 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Américo San Gil Ollo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Vergon va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Américo San Gil Ollo la va transformar en el 2 - 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Vergon al minut 66, que va llançar ajustat al pal en Américo San Gil Ollo. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): Vergon va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Américo San Gil Ollo va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rudolf Schopoff va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ralph Delcorps va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): Alexandru Gorgan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eliseo Donaire havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 59, el Vergon estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rudolf Schopoff va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Oscar Eaton haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vergon al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rudolf Schopoff, el jugador de Vergon va ser expulsat al minut 72.

Los Altonagas

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 28 minuts quan Laurian Niţu va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Andrei Călin, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Altonagas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oscar Eaton va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Laurian Niţu va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Oscar Eaton va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Boaz Mendelssohn va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Eaton.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Teunis Gijzen es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.