Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

javatos (1367759) - FC Reyerta (1435934) » 305269883: T32/J3/VIII

Liga 305269883 Información oficial sobre el partido 305269883 en Hattrick

18.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VIII.967 (54768)

FC GRAN Alineación oficial del equipo 'FC GRAN' en el partido 1 - 2 Sudoku Alineación oficial del equipo 'Sudoku' en el partido
FC GRAN Alineación oficial del equipo 'FC GRAN' en el partido 1 - 2 Sudoku Alineación oficial del equipo 'Sudoku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC GRAN Alineación oficial del equipo 'FC GRAN' en el partido 2 - 0 Sudoku Alineación oficial del equipo 'Sudoku' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC GRAN

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gregorio Naranjo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Eduardo Monzón, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Dirix va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Søren Kofoed va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Marco Tumini de GRAN va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Díaz va prendre el seu rol al minut 83.

Sudoku

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Als 48 minuts de partit, Asier Alzamora de Sudoku va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Asier Alzamora va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sudoku i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sudoku van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vyacheslav Skorodumov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 40, el Sudoku estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Einar Bugge va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sudoku sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfred Steurer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sudoku va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dawid Hejmo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Koivisto.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vyacheslav Skorodumov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Toni Koivisto de Sudoku es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.