Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD POZO (1460848) - Futbol Club Huevones (122408) » 305268622: T32/J9/VIII

Liga 305268622 Información oficial sobre el partido 305268622 en Hattrick

29.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.944 (54745)

Cuzcurrita C.F Alineación oficial del equipo 'Cuzcurrita C.F' en el partido 1 - 2 Futbol Club Huevones Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Huevones ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Cuzcurrita C.F Alineación oficial del equipo 'Cuzcurrita C.F' en el partido 0 - 9 Futbol Club Huevones Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Huevones ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuzcurrita C.F

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Cuzcurrita per la dreta va donar com a resultat un gol de Diego Quirino al minut 76 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En David Larrea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rinus Donkervoort no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Rune Christiansson de Cuzcurrita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rune Christiansson va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Cuzcurrita va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Abraham Chopieta de Cuzcurrita va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roberto Vaz va prendre el seu rol al minut 35.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Ole Kiesel tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Futbol Club Huevones

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Huevones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrea Gaviraghi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Octavio de Luque va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 2 per a Huevones.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Manuel Reyes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Gelsomino Scheraggi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Octavio de Luque semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Francesc Sabaté va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.