Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juanka Polakiinder (491698) - emilio dream team (1437901) » 305268047: T32/J6/VIII

Liga 305268047 Información oficial sobre el partido 305268047 en Hattrick

08.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VIII.934 (54735)

Los Payos Rangers F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Payos Rangers F.C.' en el partido 2 - 2 emilio dream team Alineación oficial del equipo 'emilio dream team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Payos Rangers F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Payos Rangers F.C.' en el partido 6 - 0 emilio dream team Alineación oficial del equipo 'emilio dream team' en el partido
Es un cenizo 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Payos Rangers F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Arnold Marczis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rangers.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 75, Donnie Mans de Rangers empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Rangers ho intentava per la dreta per mitjà de Donnie Mans, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Rangers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Matti Särkijoki hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edmund Karkoszka va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Wenceslao Bustingorri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Espunyes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Donnie Mans de Rangers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

emilio dream team

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de emilio va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joose Keko va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tõnu Aaloe va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del emilio va deixar en bona posició a en Aurelius Schlegels per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Bru Fàbregas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivo Kalus.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): František Kostelanský de emilio es va emportar una amonestació al minut 50 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): El jugador de emilio Renzo Marzano va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nicola Gilardi va entrar en el seu lloc.