Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furtisa (489533) - Kernelx (1458035) » 305267215: T32/J8/VIII

Liga 305267215 Información oficial sobre el partido 305267215 en Hattrick

22.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VIII.919 (54720)

Lunnis Alineación oficial del equipo 'Lunnis' en el partido 2 - 3 Bad Bois Alineación oficial del equipo 'Bad Bois' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lunnis Alineación oficial del equipo 'Lunnis' en el partido 0 - 1 Bad Bois Alineación oficial del equipo 'Bad Bois' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lunnis

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Lunnis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Segimon Ferri en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lunnis va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Víctor Horta, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lunnis, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Giulio Tufano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lunnis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Isacio Laza, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Sinde de Lunnis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): David Vallber de Lunnis va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Serafín Barbeira va entrar en el seu lloc.

Bad Bois

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Bois va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Aníbal Ventura va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aníbal Ventura sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ciro Desanto que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Bois va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 69. Aníbal Ventura va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bois que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dirk Barthe, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Bois al minut 41, però el xut de Aníbal Ventura va topar amb la tanca defensiva.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Aníbal Ventura va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Dominique Arnoldussen semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jorge Juan Menéndez que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.