Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tomatitos cañoneros (437911) - Los Rayos blue (988431) » 305264113: T32/J2/VIII

Liga 305264113 Información oficial sobre el partido 305264113 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.864 (54665)

tomatitos cañoneros Alineación oficial del equipo 'tomatitos cañoneros' en el partido 3 - 0 Follets tortuga Alineación oficial del equipo 'Follets tortuga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tomatitos cañoneros Alineación oficial del equipo 'tomatitos cañoneros' en el partido 2 - 1 Follets tortuga Alineación oficial del equipo 'Follets tortuga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tomatitos cañoneros

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): David De Haro va donar a tomatitos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): David De Haro va augmentar la diferència de tomatitos a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de tomatitos. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Olly Cleven xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jonathan Ledoux va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dagomar Nemec-Grubelnig que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Follets tortuga

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Follets sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marc Planas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Palla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrea Beoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Decamps.
  • 512 Minuto 24 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Decamps se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Quan en Arturo Maceda es va retirar del terreny de joc al minut 82 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Follets es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.