Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

messi1012 (492107) - Mieres CF (795376) » 305262153: T32/J2/VIII

Liga 305262153 Información oficial sobre el partido 305262153 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.829 (54630)

Real Murciia Alineación oficial del equipo 'Real Murciia' en el partido 2 - 1 Mieres CF Alineación oficial del equipo 'Mieres CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Murciia Alineación oficial del equipo 'Real Murciia' en el partido 3 - 0 Mieres CF Alineación oficial del equipo 'Mieres CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Murciia

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Adrián Orcajada va donar a Murciia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrián Orcajada es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mieres. La jugada d'estratègia del Murciia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrián Orcajada va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Alain Leducq del Murciia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Murciia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tzvetan Ikonomov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Murciia va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Jean-Baptiste Arquin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Boris Ardouin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Murciia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Raúl Oliveras de Murciia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mieres CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Antonio Ipenarrieta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Holil Armand, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Crisanto Romero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.