Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santipg fc (797155) - S.B. Fresnedo Independiente (1596982) » 305261815: T32/J2/VIII

Liga 305261815 Información oficial sobre el partido 305261815 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.823 (54624)

xasta Alineación oficial del equipo 'xasta' en el partido 4 - 1 S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xasta Alineación oficial del equipo 'xasta' en el partido 3 - 0 S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xasta

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): xasta, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Swen Badendorf per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del xasta contenien la respiració mentre en Anssi Tuohino s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vladimir Mudde es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Lucas Brissaud de xasta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): xasta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lucas Brissaud ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Solís al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anssi Tuohino va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anssi Tuohino va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vladimir Mudde va superar els defenses rivals per velocitat al minut 78 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lander Muñoz de xasta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del S.D.Fresn.. La jugada d'estratègia del xasta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lucas Brissaud va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vladimir Mudde va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

S.B. Fresnedo Independiente

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Christopher Henefeld sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Klaas de Munnik que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del S.D.Fresn. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Federico Campos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Klaas de Munnik va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cédric Petitjean de S.D.Fresn. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Federico Campos no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.