Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cheese Masters (124324) - Maqueda (1463046) » 305259016: T32/J2/VIII

Liga 305259016 Información oficial sobre el partido 305259016 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.773 (54574)

Renegades of Funk! Alineación oficial del equipo 'Renegades of Funk!' en el partido 6 - 1 Locos F.C. Alineación oficial del equipo 'Locos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Renegades of Funk! Alineación oficial del equipo 'Renegades of Funk!' en el partido 4 - 0 Locos F.C. Alineación oficial del equipo 'Locos F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Renegades of Funk!

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Renegades! s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Tomas Borgfeldt per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Damián Oscar Pérez va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Mihai Pandele que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Mihai Pandele va incrementar l'avantatge de Renegades! amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Antoine De Clercq va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 0. L'experiència és un grau!
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Renegades! va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tomas Borgfeldt la va transformar en el 5 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Renegades! va aconseguir el 6 - 1 quan Antoine De Clercq va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Yapto Pratama gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Valenciano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Renegades! ho intentava per la dreta per mitjà de Alexandros Palavos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yapto Pratama.

Locos F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): El porter de Locos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, José Pou Gimenez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Dawid Rdest va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Valentin Vulpe va entorpir al marcador d'en Olivier Fleurance per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kazimierz Czoski de Locos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.