Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Harrinho Team (1578008) - Nayim CF (1586263) » 305254067: T32/J11/VIII

Liga 305254067 Información oficial sobre el partido 305254067 en Hattrick

12.02.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VIII.684 (54485)

Harrinho Team Alineación oficial del equipo 'Harrinho Team' en el partido 7 - 3 Nayim CF Alineación oficial del equipo 'Nayim CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Harrinho Team Alineación oficial del equipo 'Harrinho Team' en el partido 9 - 1 Nayim CF Alineación oficial del equipo 'Nayim CF' en el partido
Tiene mala suerte 8.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harrinho Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Harrinho una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jarosław Potkański, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 31.
  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jarosław Potkański trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Passat el minut 47 de joc, Gilmer De Messemaeker facilitava les coses al Harrinho amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kılıçarslan Özen la va rematar Gilmer De Messemaeker amb una magnífica volea que va fer pujar per a Harrinho el 4 - 3.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Elvir Bjelović de Harrinho va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Jarosław Potkański va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 3.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Harrinho va aconseguir el 7 - 3 quan Milan Grosen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Després de 52 minuts jugats, Sebastian Galazzo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luc Leman.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Morgan Giraudeau de Harrinho va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ted Crash va prendre el seu rol al minut 73.

Nayim CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Peter Bank-Nielsen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xosé Garita va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): Ramón Nando va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Nayim gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ronan Girard va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Patrick Attenhofer estava fent un bon partit.