Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cástulo C.F. (776795) - Madriz City Football Club (1593386) » 305253165: T32/J9/VIII

Liga 305253165 Información oficial sobre el partido 305253165 en Hattrick

29.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.668 (54469)

Real Ardines Alineación oficial del equipo 'Real Ardines ' en el partido 1 - 3 Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Ardines Alineación oficial del equipo 'Real Ardines ' en el partido 2 - 1 Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,2 % 16,5 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ardines

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Mauro Calzón de Ardines, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Søren Thygesen de Ardines va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Vurnon Siebenga es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Deddi Kushmaro va sortir coix del terreny de joc, substituït per Guenter Hänggi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Bocachanclas

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Riewerd Meester va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Svend Dahl quedar desmarcat i marcar per a Bocachanclas al minut 38. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Bocachanclas va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Maurizio Zedda va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Johan Feltis va estar a punt de posar per davant a Bocachanclas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sjefke Lisser va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Deddi Kushmaro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Remie Keen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Maurizio Zedda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remie Keen de Bocachanclas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Hannes Vinterhult de Bocachanclas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Remie Keen de Bocachanclas per doble groga al minut 78.