Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeria FC (307756) - Talfis (488071) » 305252347: T32/J1/VIII

Liga 305252347 Información oficial sobre el partido 305252347 en Hattrick

04.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VIII.654 (54455)

NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 2 - 3 Puebla del Principe Alineación oficial del equipo 'Puebla del Principe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 0 - 2 Puebla del Principe Alineación oficial del equipo 'Puebla del Principe' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NewCastle Athletic Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): NewCastle va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Fabien Caudal la va transformar en el 1 - 2.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Ângelo Ruivo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henrik Pettersson.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Brian Heppolette de NewCastle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jorge Martins Moura.
  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fabio Marra, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ângelo Ruivo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Puebla del Principe

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Jaka Runtini va posar els visitants Principe per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, Principe va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ernesto Miguel.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Pep Fabra que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ernesto Miguel va poder marcar per a Principe en un servei de cantonada picat per en Rick Wetzelaar quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el Principe va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ramón Ataz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rick Wetzelaar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rick Wetzelaar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en 郭 (Guo) 明祥 (Mingxiang) va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juraj Kačkoš rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Semblava que Henri Mõniste s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Juraj Kačkoš ocupà el lloc d'en Henri Mõniste al 51 minuts, dos minuts després que el jugador de Principe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.