Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ribamontan al Mar (1582088) - B0TICARI0S (1335684) » 305251770: T32/J11/VIII

Liga 305251770 Información oficial sobre el partido 305251770 en Hattrick

12.02.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VIII.643 (54444)

mikonos CF Alineación oficial del equipo 'mikonos CF' en el partido 2 - 2 Hattrick C.F. Alineación oficial del equipo 'Hattrick C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mikonos CF Alineación oficial del equipo 'mikonos CF' en el partido 0 - 2 Hattrick C.F. Alineación oficial del equipo 'Hattrick C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mikonos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hattrick. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramon Obiols la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del mikonos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 10.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): mikonos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 21, quan Ramon Obiols, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mikonos, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Ramon Obiols va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Hattrick C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de Hattrick van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gabin Zamarripa va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 en Luciano Frenquelli va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Eduardo Galicia quasi redueix la diferència al marcador al minut 27, però una gran estirada d'en Alfredo Pino va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 29, quan un error defensiu va deixar Gaudenz Plattner completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lidan Erez va entorpir al marcador d'en Manuel Spósito per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Manuel Spósito va estar a punt de posar per davant a Hattrick amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Pino va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Gabin Zamarripa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Hattrick va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfredo Pino va desviar el xut final de Gabin Zamarripa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Hattrick va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Gabin Zamarripa va quedar-se sol davant el porter Alfredo Pino, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonathan Marcos Igualada de Hattrick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.