Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ribamontan al Mar (1582088) - Unreal Tournament Team (438923) » 305251735: T32/J2/VIII

Liga 305251735 Información oficial sobre el partido 305251735 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.643 (54444)

mikonos CF Alineación oficial del equipo 'mikonos CF' en el partido 4 - 4 F.C.Serra Alineación oficial del equipo 'F.C.Serra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
mikonos CF Alineación oficial del equipo 'mikonos CF' en el partido 5 - 3 F.C.Serra Alineación oficial del equipo 'F.C.Serra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mikonos CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): mikonos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Sjaak Eijmael va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valdir Pontes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 61 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Sjaak Eijmael, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el mikonos a l'empat.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, mikonos aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Sjaak Eijmael va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

F.C.Serra

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Manolo García de Coaña va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 48, quan Manolo García de Coaña va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manolo García de Coaña va treure un córner llarg cap al segon pal que en Grégory Mortier, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Darryl Simpson de F.C.Serra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Manolo García de Coaña va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfredo Pino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jan Apelgård ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Bogdan Neagoe de F.C.Serra va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Grégory Mortier de F.C.Serra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Apelgård es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.