Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

soy el angel nieto de las alemanassss!!!! (308127) - Las Llamas (1339976) » 305251697: T32/J6/VIII

Liga 305251697 Información oficial sobre el partido 305251697 en Hattrick

08.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VIII.642 (54443)

soy el angel nieto de las alemanassss!!!! Alineación oficial del equipo 'soy el angel nieto de las alemanassss!!!!' en el partido 5 - 4 jjmiri Alineación oficial del equipo 'jjmiri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
soy el angel nieto de las alemanassss!!!! Alineación oficial del equipo 'soy el angel nieto de las alemanassss!!!!' en el partido 7 - 2 jjmiri Alineación oficial del equipo 'jjmiri' en el partido
Tiene mala suerte 7.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soy el angel nieto de las alemanassss!!!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): alemanassss!!!! prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Gilles Bosklopper va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): alemanassss!!!!, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Gilberto Galipo per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del alemanassss!!!! van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chen Mendelboim va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Ulibarrigamboa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del alemanassss!!!! se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 69.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Justs Kucinskis va donar a alemanassss!!!! un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Menelao Igini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alemanassss!!!! va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tomas Månlind va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicola Gavardi de alemanassss!!!! es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

jjmiri

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): jjmiri va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fredrik Wedstad, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jimmi Bugge que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Daniel Iziz que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fredrik Wedstad va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de jjmiri al minut 72. Alex Massa va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 4 - 4

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Ángel Donvela va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marian Limański va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Walter Keß va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sven Fürbringer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Walter Keß va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jimmi Bugge de jjmiri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Tamás Borgulya de jjmiri va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josep Artigas va prendre el seu rol al minut 31.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Marian Limański estava fent un bon partit.