Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huercal de Almeria (1339884) - lududes (1434025) » 305251503: T32/J14/VIII

Liga 305251503 Información oficial sobre el partido 305251503 en Hattrick

05.03.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VIII.638 (54439)

Helados Curo CF Alineación oficial del equipo 'Helados Curo CF' en el partido 3 - 3 F.C La Isla Alineación oficial del equipo 'F.C La Isla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Helados Curo CF Alineación oficial del equipo 'Helados Curo CF' en el partido 2 - 0 F.C La Isla Alineación oficial del equipo 'F.C La Isla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helados Curo CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kenny Ljungbom, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manos Kanaris arribés a peus de Damiano Branca, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Helados el 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Helados va augmentar la diferència quan Fabien Berto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Kenny Ljungbom de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Helados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Kenny Ljungbom va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Olavarrieta de Helados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mehmet Bouchebri.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Helados es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Damiano Branca no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alberto Rambures al camp.

F.C La Isla

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Isla va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Denko Vladimirov va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Isla. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Rob Agterberg xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Odisseas Sfakianos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Isla i marcant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Odisseas Sfakianos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafa Verdegal de Isla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Fernando Barrionuevo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Isla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.