Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picha Bravas (1437031) - Zangaletos Malditos (992073) » 305251360: T32/J6/VIII

Liga 305251360 Información oficial sobre el partido 305251360 en Hattrick

08.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VIII.636 (54437)

Picha Bravas Alineación oficial del equipo 'Picha Bravas' en el partido 0 - 3 viva chapata Alineación oficial del equipo 'viva chapata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Picha Bravas Alineación oficial del equipo 'Picha Bravas' en el partido 1 - 4 viva chapata Alineación oficial del equipo 'viva chapata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picha Bravas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bravas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yannick Roques, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Bravas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Yannick Roques no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dobrogost Kordjalik i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Bravas, però el xut de Víctor Cociña va sortir bastant desviat.

viva chapata

Goles Goles

  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jannik Marcel Gabelentz de chapata va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Massimo Menardo de chapata va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Auricã Neagu el va rematar Aurelio Stefano amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Patrick Terranova que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dariusz Strzałkowski, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Jaime Alexandre Batista, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jannik Marcel Gabelentz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Auricã Neagu al minut 78.