Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Club de Futbol (1592898) - Aguacates FC (489061) » 305251313: T32/J8/VIII

Liga 305251313 Información oficial sobre el partido 305251313 en Hattrick

22.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VIII.635 (54436)

Los Rolling de Getafe Alineación oficial del equipo 'Los Rolling de Getafe' en el partido 1 - 3 bocacocas Alineación oficial del equipo 'bocacocas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Rolling de Getafe Alineación oficial del equipo 'Los Rolling de Getafe' en el partido 2 - 1 bocacocas Alineación oficial del equipo 'bocacocas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rolling de Getafe

Goles Goles

  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Rolling va agafar avantatge al minut 34 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Janusz Marunowski fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yona Barak va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gunnar Barka va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Marko Novković va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bardibal Dauti va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Yona Barak rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Nicolaas van der Tuin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marko Novković va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Andrea Bettio va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 63 de joc.

bocacocas

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Als 64 minuts de partit, Fabien Bonamy de bocacocas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 174 Minuto 82 (Gol de penalti): Quan passaven 82 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del bocacocas. En Siegmund Hintze va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Fabien Bonamy de bocacocas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fabien Bonamy quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Pau Calabrano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. bocacocas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Maurice Hoffman de bocacocas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Andrea Bettio no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.