Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

west ham 89 (1589213) - Silfos C.F. (989339) » 305247199: T32/J1/VIII

Liga 305247199 Información oficial sobre el partido 305247199 en Hattrick

04.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VIII.562 (54363)

west ham 89 Alineación oficial del equipo 'west ham 89' en el partido 3 - 2 Dewars Navalcán Alineación oficial del equipo 'Dewars Navalcán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
west ham 89 Alineación oficial del equipo 'west ham 89' en el partido 3 - 5 Dewars Navalcán Alineación oficial del equipo 'Dewars Navalcán' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 8,9 % 68,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

west ham 89

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Mondini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del west se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): west va augmentar la diferència quan Jouni Uusilehto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador Javier Romero Urzáiz de west, després de 60 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Shimi Bass del west ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Shimi Bass gairebé va marcar per a west des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Leonard Benini va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de west es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Maurizio Golinvaux va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Dewars Navalcán

Goles Goles

  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Pietro Scrofolo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 38 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 43. L'anotador per Navalcán va ser Daniel Freixes, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Cecil Turner, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pietro Scrofolo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Navalcán a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel Freixes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Navalcán creava perill des de la dreta al minut 83, però en Adam Wald, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pierpaolo Cozzi desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kostas Mpelonis de Navalcán amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cecil Turner de Navalcán es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ermanno Granato no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Pietro Scrofolo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.