Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urdaibai (1601602) - KORIA (800572) » 305247177: T32/J9/VIII

Liga 305247177 Información oficial sobre el partido 305247177 en Hattrick

29.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.561 (54362)

PARROLOS,FC. Alineación oficial del equipo 'PARROLOS,FC.' en el partido 3 - 3 Miralles.C.F. Alineación oficial del equipo 'Miralles.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PARROLOS,FC. Alineación oficial del equipo 'PARROLOS,FC.' en el partido 3 - 1 Miralles.C.F. Alineación oficial del equipo 'Miralles.C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PARROLOS,FC.

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Imre Kirják va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Micha Aalmans de PARROLOS,FC. aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 85, indicava inequívocament que en Matan Aboo va saber trobar la xarxa rival. PARROLOS,FC. desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Santana va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): PARROLOS,FC. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Micha Aalmans gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kusi Stramel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Santana de PARROLOS,FC. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Miralles.C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Gert Gründer de Miralles.C.F. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alfonso Ferreras va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Paulo Moliner la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Alfonso Ferreras que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miralles.C.F. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gert Gründer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cleriston Bozó ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Miralles.C.F. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jurrien Diddens va desviar el xut final de Wilibrord Harmsma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Paulo Moliner de Miralles.C.F. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 12 (Lesión grave): Luis Isasbiril, de Miralles.C.F., va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Kusi Stramel el va substituir.