Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua delgrifo CF (1462463) - SALIR-MUERTOS-VIVIENETS (1417742) » 305243005: T32/J3/VIII

Liga 305243005 Información oficial sobre el partido 305243005 en Hattrick

18.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VIII.487 (54288)

kaskan f.c Alineación oficial del equipo 'kaskan f.c' en el partido 5 - 0 F.C Gold and Silver Alineación oficial del equipo 'F.C Gold and Silver' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kaskan f.c Alineación oficial del equipo 'kaskan f.c' en el partido 2 - 0 F.C Gold and Silver Alineación oficial del equipo 'F.C Gold and Silver' en el partido
Tiene bastante suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kaskan f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Miłosz Mąkosa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Miłosz Mąkosa va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 27 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): kaskan va aconseguir el 3 - 0 quan Olli Paananen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 56, en Joni Hietikko la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Norio Tommii que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joan Calzada va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 0 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ibert Bogaert al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cesc Pigrau va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miłosz Mąkosa de kaskan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Serge Dervos de kaskan va abandonar el terreny de joc després de 12 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Puerto va entrar en el seu lloc.

F.C Gold and Silver

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Silver van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Thierry Archer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Silver van sortir al contraatac al minut 68, però Leonardo Daffara va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Silver van seguir progressant per la banda dreta. Leonardo Daffara va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Silver va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Orlando Gwerdi va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Villarroel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Silver van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Salva Zarza va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva Zarza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nuccio Perosa.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85 de partit, Nuccio Perosa de Silver va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.