Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cotilla (772352) - F.C. Andusol (1369613) » 305240412: T32/J13/VIII

Liga 305240412 Información oficial sobre el partido 305240412 en Hattrick

26.02.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VIII.440 (54241)

F. C CUADRISTAS Alineación oficial del equipo 'F. C CUADRISTAS' en el partido 1 - 5 F.C. Andusol Alineación oficial del equipo 'F.C. Andusol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
F. C CUADRISTAS Alineación oficial del equipo 'F. C CUADRISTAS' en el partido 0 - 9 F.C. Andusol Alineación oficial del equipo 'F.C. Andusol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C CUADRISTAS

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 41. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Pau Amatllé va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a CUADRISTAS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Pablo Aribau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): CUADRISTAS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Pablo Aribau va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Jonathan García de CUADRISTAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomas Nyberg.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Tomas Nyberg de CUADRISTAS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 73.

F.C. Andusol

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Andusol. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Eetu-Petteri Laitalainen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Andusol es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Remia Ettingshausen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Remia Ettingshausen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Giovanni Omeneo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 1 - 4 per a Andusol.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Carlos Sampedro de Andusol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Iramain no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Giovanni Omeneo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Konstantin Daskalov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Carlos Sampedro ocupà el lloc d'en Kornelius Ludolfinger al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Andusol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.