Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Echezu FC (438107) - CESABADELLFC (48718) » 305240168: T32/J8/VIII

Liga 305240168 Información oficial sobre el partido 305240168 en Hattrick

22.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VIII.436 (54237)

Ensanchealcala Alineación oficial del equipo 'Ensanchealcala' en el partido 3 - 1 Torrados Alineación oficial del equipo 'Torrados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ensanchealcala Alineación oficial del equipo 'Ensanchealcala' en el partido 1 - 1 Torrados Alineación oficial del equipo 'Torrados' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,4 % 66,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ensanchealcala

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ensanchealcala eren letals, i Koldo Mercadal va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Fatih Öz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 139 Minuto 53 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Livio Prestandrea! Un inimaginable dribbling sobre Guillermo Hospital va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 0 per a Ensanchealcala.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ensanchealcala va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Livio Prestandrea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de Ensanchealcala Nelson Luna va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francesco Verri va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Reinhold Schozach va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Torrados

Goles Goles

  • 154 Minuto 72 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Pedro Filipe Silva. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Èric Querol.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastián Del Toro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Torrados, en Doriano Battiato, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.