Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VodkaJuniors (1338237) - villanueva ud (1366100) » 305238821: T32/J7/VIII

Liga 305238821 Información oficial sobre el partido 305238821 en Hattrick

15.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VIII.412 (54213)

Marcadillo F.C Alineación oficial del equipo 'Marcadillo F.C' en el partido 3 - 2 Olimp ESP Alineación oficial del equipo 'Olimp ESP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marcadillo F.C Alineación oficial del equipo 'Marcadillo F.C' en el partido 2 - 1 Olimp ESP Alineación oficial del equipo 'Olimp ESP' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcadillo F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Després de 42 minuts de partit, Douglas Pimentel igualava per Marcadillo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Marcadillo prenia la batuta de l'encontre al minut 52, quan en Luis Eduardo Huanca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Marcadillo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nikodem Olech va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nikodem Olech va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Felix Salger va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Malte Glad va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul David Kuhi de Marcadillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikodem Olech de Marcadillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Malte Glad de Marcadillo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Marcadillo va fer una substitució al minut 70. Paul David Kuhi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marcelino Mainez.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): Marcelino Mainez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Olimp ESP

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Remke ten Hag el va rematar Miguel Hernando de Soro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Olimp seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Miguel Hernando de Soro va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Hernando de Soro de Olimp es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Felix Salger va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Olimp estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.