Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcazar C.D. (1593437) - lana fc (1582784) » 305238553: T32/J10/VIII

Liga 305238553 Información oficial sobre el partido 305238553 en Hattrick

05.02.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VIII.407 (54208)

Castrolas C.F. Alineación oficial del equipo 'Castrolas C.F.' en el partido 1 - 3 lana fc Alineación oficial del equipo 'lana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Castrolas C.F. Alineación oficial del equipo 'Castrolas C.F.' en el partido 2 - 2 lana fc Alineación oficial del equipo 'lana fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrolas C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Raanan Zehavi va donar a Castrolas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leonardo Castro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tibi Ţâmpău al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chesus Soler Turmo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Raanan Zehavi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Albert Andersson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

lana fc

Goles Goles

  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Mike Athelstan de lana va marcar de penal l'empat al minut 58.
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): En Mike Athelstan va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 75. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrikos Thodis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Luděk Sazima quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.