Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SpanisHell (1462416) - Bambinos 2 (1432111) » 305231802: T32/J2/VIII

Liga 305231802 Información oficial sobre el partido 305231802 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.287 (54088)

UD Mahon Alineación oficial del equipo 'UD Mahon' en el partido 4 - 0 Los Putos Cracks Alineación oficial del equipo 'Los Putos Cracks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD Mahon Alineación oficial del equipo 'UD Mahon' en el partido 5 - 0 Los Putos Cracks Alineación oficial del equipo 'Los Putos Cracks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Mahon

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Mahon prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Marco Krijnen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Mahon va aconseguir el 2 - 0 quan Christopher Guidet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mahon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Palle Runge va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Raimundez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Christopher Guidet de Mahon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 49 podia haver acabat en gol, però Jere Mättölä va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Mario Merizalde quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Aladrén havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Krijnen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Putos Cracks

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Binali Hüseyin al minut 4 semblava entrar, però Ladislau Aguiar Jr. va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 250 Minuto 72 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Binali Hüseyin l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Després de 25 minuts, Cracks va veure com el seu jugador Aad Zwolle havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Maciej Kondratowicz entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Binali Hüseyin es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pedro Pumaraboli.