Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

beep athletic F.C. (1421705) - kaubosteam (437783) » 305230051: T32/J13/VIII

Liga 305230051 Información oficial sobre el partido 305230051 en Hattrick

26.02.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VIII.255 (54056)

Los Daltons F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Daltons F.C.' en el partido 1 - 3 Cantimpalos FC Alineación oficial del equipo 'Cantimpalos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Daltons F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Daltons F.C.' en el partido 2 - 0 Cantimpalos FC Alineación oficial del equipo 'Cantimpalos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Daltons F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Daltons prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Nicolas Olive va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Nicolas Olive gairebé va marcar per a Daltons des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Salvatore Zerbo hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Daltons enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvatore Zerbo.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marlo Schädeli de Daltons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Salvatore Zerbo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Cantimpalos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Sergi Balagué va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cantimpalos i marcant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 57 (Gol de penalti): Quan passaven 57 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cantimpalos. En Sergi Balagué va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nikos Papafroulis va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cantimpalos Raimundo Berdeogas quasi marca al minut 6 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rajko Lučić l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edgars Žulis va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Remus Ienci de Cantimpalos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 54 (Lesión): El jugador de Cantimpalos Sergio Galdón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gautier Laureau va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Martin Tustervatn va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.