Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pringaus Full (122671) - Olla for one (307866) » 305229842: T32/J2/VIII

Liga 305229842 Información oficial sobre el partido 305229842 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.252 (54053)

Industrias Vandelay Alineación oficial del equipo 'Industrias Vandelay' en el partido 0 - 3 alzira c.f. Alineación oficial del equipo 'alzira c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Industrias Vandelay Alineación oficial del equipo 'Industrias Vandelay' en el partido 2 - 0 alzira c.f. Alineación oficial del equipo 'alzira c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Industrias Vandelay

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Industrias a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roger Sagrera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Industrias Abel Cajavilca quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Industrias va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Cezar Petre va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Zygmunt Wiktorowicz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Industrias va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Abel Cajavilca va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Angel Traykov va marxar per velocitat al minut 75 i va fer una passada de la mort a Leandro Britos, però aquest va fallar.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Miguel Marcos Igualada va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Waldek Wrażeń de Industrias va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Angel Traykov va entrar en el seu lloc.

alzira c.f.

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Quan passaven 38 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del alzira. En Vincent Peha va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Florentin Stanciu de alzira va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a alzira augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mirko Facciolo es rifés el porter i marqués el 0 - 3.