Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Perlas (1580695) - Rayo Numantino (120226) » 305225498: T32/J9/VIII

Liga 305225498 Información oficial sobre el partido 305225498 en Hattrick

29.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VIII.174 (53975)

AT. BURGALES Alineación oficial del equipo 'AT. BURGALES' en el partido 1 - 3 CF Villar del Rey Alineación oficial del equipo 'CF Villar del Rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AT. BURGALES Alineación oficial del equipo 'AT. BURGALES' en el partido 5 - 1 CF Villar del Rey Alineación oficial del equipo 'CF Villar del Rey' en el partido
Es un cenizo 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. BURGALES

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Després de 21 minuts de partit, Florencio Ucedo igualava per BURGALES en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Cesare Pimpo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Florencio Ucedo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kostas Kiotseridis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

CF Villar del Rey

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Sergio Cortecedo va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ludwig Kompaschken va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Villar posava el marcador 0 a 1.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Villar va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Portocarrero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Ludwig Kompaschken va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 3 per a Villar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Ludwig Kompaschken va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Sergio Cortecedo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dionisio Besteiro Saiz, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Cortecedo de Villar es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Francisco Javier Rocafort de Villar es va lesionar lleugerament però va poder continuar.