Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arenas Athletic (1365551) - Tragedia (1434749) » 305220390: T32/J6/VIII

Liga 305220390 Información oficial sobre el partido 305220390 en Hattrick

08.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VIII.83 (53884)

villaverde fc Alineación oficial del equipo 'villaverde fc' en el partido 1 - 3 Tragedia Alineación oficial del equipo 'Tragedia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
villaverde fc Alineación oficial del equipo 'villaverde fc' en el partido 2 - 1 Tragedia Alineación oficial del equipo 'Tragedia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villaverde fc

Goles Goles

  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de villaverde al minut 81. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Zděnek Kodet va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Emeterio Goyenechea, jugador de villaverde, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 43. Oscar Ybarra Berge, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Franco Venasco ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tragedia

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tragedia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Roni Ahtonen aconseguint el 0 - 1.
  • 186 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Tragedia. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Rajko Vrhar va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bent Holm Larsen, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Kevin Heiss va estar a punt de posar per davant a Tragedia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrian Wittbrodt va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tragedia, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Emil Dinslaken va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Emil Dinslaken va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vilnis Zvaigznīte.