Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fresas con almivar (439245) - DreamTeamJohann (994117) » 305220062: T32/J7/VIII

Liga 305220062 Información oficial sobre el partido 305220062 en Hattrick

15.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VIII.77 (53878)

F.C.InventFarma Alineación oficial del equipo 'F.C.InventFarma' en el partido 3 - 3 joe-alcor Alineación oficial del equipo 'joe-alcor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.InventFarma Alineación oficial del equipo 'F.C.InventFarma' en el partido 0 - 4 joe-alcor Alineación oficial del equipo 'joe-alcor' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.InventFarma

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Roberto Wever de F.C.InventFarma va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): F.C.InventFarma va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Ignacio Aguilo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dušan Ljubijankič va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): F.C.InventFarma va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dušan Ljubijankič en un 1 contra 1 amb el porter Iwan Eichenauer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Aaron Dudek de F.C.InventFarma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tor Wilmann de F.C.InventFarma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

joe-alcor

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juraj Skejo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): joe-alcor agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jean Brénot amb mestria.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Afonso Camiño va acabar en una passada genial cap al jugador de joe-alcor Bernard Deschuyteneer, que va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de joe-alcor van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jean Brénot va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Jeen Blog va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bernard Deschuyteneer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Afonso Camiño després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ioan-Gabriel Bălan va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cleem Verberk al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Afonso Camiño va estar a punt de posar per davant a joe-alcor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ioan-Gabriel Bălan va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): joe-alcor es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juraj Skejo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Kaare Thiem al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Cleem Verberk va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jeen Blog no li va importar gens ni mica.