Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coronel fc (488992) - Madridist (1335487) » 305216849: T32/J2/VIII

Liga 305216849 Información oficial sobre el partido 305216849 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.20 (53821)

Sergis Alineación oficial del equipo 'Sergis' en el partido 2 - 2 IntoKbles Alineación oficial del equipo 'IntoKbles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sergis Alineación oficial del equipo 'Sergis' en el partido 1 - 3 IntoKbles Alineación oficial del equipo 'IntoKbles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sergis

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Després de 19 minuts de partit, Alexandros Pelekanos igualava per Sergis en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Corria el minut 82, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Sergis s'avançava en el marcador després que en Dani Escudero xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sergis va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Radu Niţu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Amadeus Jungmannn-Stadler de Sergis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Dani Escudero va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

IntoKbles

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Pol Antonell estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Zoltán Ipach va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 16.
  • 160 Minuto 86 (Gol de falta): IntoKbles, al minut 86, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Quim Puiggarí.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Gabriel Lang va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Kalle Surkka va xutar a fora.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IntoKbles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zoltán Ipach va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del IntoKbles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alexander Rietzler, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Kalle Surkka de IntoKbles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toño de la Maza de IntoKbles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Idriss Badra de IntoKbles va abandonar el terreny de joc després de 2 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alexandro Lóstrego va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Kalle Surkka, que no va rendir al seu nivell habitual.