Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alexander teamFkjfjf (486916) - F.C.Marinos (439338) » 305215370: T32/J10/VII

Liga 305215370 Información oficial sobre el partido 305215370 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.1017 (39053)

Fighting Spirit (Sp) Alineación oficial del equipo 'Fighting Spirit (Sp)' en el partido 1 - 2 F.C.Marinos Alineación oficial del equipo 'F.C.Marinos' en el partido
0 - 1 Didier Perrault (3')
0 - 2 Japi Kruijdenberg (9')
João Bonifácio Paraíba (15') 1 - 2
Fighting Spirit (Sp) Alineación oficial del equipo 'Fighting Spirit (Sp)' en el partido 1 - 2 F.C.Marinos Alineación oficial del equipo 'F.C.Marinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fighting Spirit (Sp) Alineación oficial del equipo 'Fighting Spirit (Sp)' en el partido 2 - 0 F.C.Marinos Alineación oficial del equipo 'F.C.Marinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fighting Spirit (Sp)

Goles Goles

  • 103 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els seguidors del Fighting van tornar a saltar d'alegria al minut 15. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en João Bonifácio Paraíba que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 el Fighting va posar setge sobre la defensa central visitant però en Giorgio Catelli no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Ekkehart Guger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Fighting enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ekkehart Guger va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gaizka Urbina Gauna rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ekkehart Guger de Fighting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Gabriel Kubaj ocupà el lloc d'en Fiete Dummtüüch al 52 minuts, dos minuts després que el jugador de Fighting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62 de partit, el jugador Manuel Mendonça de Fighting es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

F.C.Marinos

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tautvidas Perlibas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Didier Perrault la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Japi Kruijdenberg va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, F.C.Marinos, al minut 9. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Tautvidas Perlibas es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 49, però el porter va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Marinos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Didier Perrault, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C.Marinos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Japi Kruijdenberg, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Clemens Trentelman de F.C.Marinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Chociesław Perczak de F.C.Marinos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Clemens Trentelman va prendre el seu rol al minut 7.