Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salmonetes (776069) - Arizona green tea (995366) » 305210322: T32/J9/VII

Liga 305210322 Información oficial sobre el partido 305210322 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.927 (38963)

Salmonetes Alineación oficial del equipo 'Salmonetes' en el partido 3 - 0 Chessplay Alineación oficial del equipo 'Chessplay' en el partido
Jan Mamusiak (5') 1 - 0
Edwin Neuspiel (44') 2 - 0
Silvano Conduto (44') 3 - 0
Salmonetes Alineación oficial del equipo 'Salmonetes' en el partido 3 - 0 Chessplay Alineación oficial del equipo 'Chessplay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salmonetes Alineación oficial del equipo 'Salmonetes' en el partido 1 - 1 Chessplay Alineación oficial del equipo 'Chessplay' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,4 % 74,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmonetes

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jan Mamusiak va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alex Fernández per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Salmonetes el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Edwin Neuspiel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Silvano Conduto es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Salmonetes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Jan Mamusiak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Salmonetes van sortir al contraatac amb encert al minut 74, però Edwin Neuspiel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salmonetes, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Dariusz Wódkowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Mamusiak de Salmonetes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jan Mamusiak va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Dariusz Wódkowski. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Chessplay

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 41 (Ocasión de penalti): En Marc Roca va llençar un penal al minut 41. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Marc Roca, al minut 43 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Nelu Dumitru ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Nikolay Voynski de Chessplay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.