Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Genius at work (1458304) - Rayo Penoso (436769) » 305209650: T32/J8/VII

Liga 305209650 Información oficial sobre el partido 305209650 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.915 (38951)

Barcelona Lordlands Alineación oficial del equipo 'Barcelona Lordlands' en el partido 3 - 0 Rayo Penoso Alineación oficial del equipo 'Rayo Penoso' en el partido
Javier Alberto Meca (14') 1 - 0
Enrique Garnica (21') 2 - 0
Munny Veasna (31') 3 - 0
Barcelona Lordlands Alineación oficial del equipo 'Barcelona Lordlands' en el partido 3 - 0 Rayo Penoso Alineación oficial del equipo 'Rayo Penoso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barcelona Lordlands Alineación oficial del equipo 'Barcelona Lordlands' en el partido 4 - 0 Rayo Penoso Alineación oficial del equipo 'Rayo Penoso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Lordlands

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Alberto Meca, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Barcelona se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Penoso. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrique Garnica la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barcelona es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 21.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Munny Veasna es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Elías Taxis gairebé va marcar per a Barcelona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Barcelona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Elías Taxis va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Elías Taxis per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Héctor Moreno Rubio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dumitru Petrea va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Aapo Saros ocupà el lloc d'en Munny Veasna al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Barcelona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Dumitru Petrea semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Enrique Garnica va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Rayo Penoso

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Julio Gerradell de Penoso s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.