Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lozano Galaxy FC (989212) - ZiZzz (437148) » 305209139: T32/J7/VII

Liga 305209139 Información oficial sobre el partido 305209139 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.906 (38942)

Grey Revolutions Alineación oficial del equipo 'Grey Revolutions' en el partido 0 - 2 ZiZzz Alineación oficial del equipo 'ZiZzz' en el partido
0 - 1 José Antonio Orla (40')
0 - 2 Bo Haugen (43')
Grey Revolutions Alineación oficial del equipo 'Grey Revolutions' en el partido 0 - 2 ZiZzz Alineación oficial del equipo 'ZiZzz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grey Revolutions Alineación oficial del equipo 'Grey Revolutions' en el partido 1 - 1 ZiZzz Alineación oficial del equipo 'ZiZzz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grey Revolutions

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Everton Furtado, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Revolutions van sortir al contraatac al minut 28, però Everton Furtado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Falk Sossong va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Revolutions va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Riccardo Collu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Dieter-Wolfgang Pranger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Revolutions que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Paco Manlio va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Revolutions es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

ZiZzz

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bo Haugen la va rematar José Antonio Orla amb una magnífica volea que va fer pujar per a ZiZzz el 0 - 1.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Passaven 43 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bo Haugen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Porras de ZiZzz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.