Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abella F.C (799694) - Gazte FC (1416967) » 305207964: T32/J7/VII

Liga 305207964 Información oficial sobre el partido 305207964 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.885 (38921)

slpknt Alineación oficial del equipo 'slpknt' en el partido 2 - 2 spartalaspiernas3 Alineación oficial del equipo 'spartalaspiernas3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
slpknt Alineación oficial del equipo 'slpknt' en el partido 6 - 1 spartalaspiernas3 Alineación oficial del equipo 'spartalaspiernas3' en el partido
Es un cenizo 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

slpknt

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del slpknt van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Landon Palmer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 109 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 63 minuts Toni Törhönen es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Reinhard Prochnow que d'un gran xut va marcar per a spartalaspiernas3 el 1 - 1.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del slpknt amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Landon Palmer en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): slpknt va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Landon Palmer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de slpknt la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Teslim Ural va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

spartalaspiernas3

Goles Goles

  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): spartalaspiernas3 agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alejandro Bossio amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Borxa Chaveu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Anthony Mainard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Reinhard Prochnow no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Alejandro Bossio marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Roni Cantareira que va xutar a fora per molt poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Pablo Álvarez ocupà el lloc d'en Polis Skrandauskas al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de spartalaspiernas3 quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.