Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportadictos (995972) - Darnius CF (1461311) » 305207815: T32/J12/VII

Liga 305207815 Información oficial sobre el partido 305207815 en Hattrick

19.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / VII.882 (38918)

Sportadictos Alineación oficial del equipo 'Sportadictos' en el partido 1 - 1 Alcaudetense CF Alineación oficial del equipo 'Alcaudetense CF' en el partido
0 - 1 Yossef Benado (67')
Bernat Duocastella (76') 1 - 1
Sportadictos Alineación oficial del equipo 'Sportadictos' en el partido 1 - 1 Alcaudetense CF Alineación oficial del equipo 'Alcaudetense CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sportadictos Alineación oficial del equipo 'Sportadictos' en el partido 2 - 0 Alcaudetense CF Alineación oficial del equipo 'Alcaudetense CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportadictos

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sportadictos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Bernat Duocastella que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 76 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Bernat Duocastella arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Sportadictos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bernat Duocastella va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manfred Oswald.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Márton Ungvári va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sportadictos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 el Sportadictos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nolberto Lecaros no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Márton Ungvári va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stoyan Stoynov de Sportadictos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Sportadictos, en Karol Nawój, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Alcaudetense CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Tuğrul Yarıgar sempre és una garantia. Al minut 67, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Yossef Benado marcar el 0 - 1 per al Alcaudetense.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Tuğrul Yarıgar que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Bogdanov.