Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garbayuela Team (487211) - R.Betis RBB (1589053) » 305207468: T32/J9/VII

Liga 305207468 Información oficial sobre el partido 305207468 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.876 (38912)

Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 3 - 2 newtonianos Alineación oficial del equipo 'newtonianos' en el partido
0 - 1 Laurent Hodler (52')
Miguel Ángel Pérez (75') 1 - 1
Rodolphe Bechade (83') 2 - 1
2 - 2 Diómedes Etcheverry (88')
Jesús Barrero (89') 3 - 2
Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 3 - 2 newtonianos Alineación oficial del equipo 'newtonianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 2 - 1 newtonianos Alineación oficial del equipo 'newtonianos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garbayuela Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Garbayuela van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miguel Ángel Pérez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rodolphe Bechade de Garbayuela aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Barrero va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gabriele Busatta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Timo Hannonen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Garbayuela, en Timo Hannonen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Garbayuela va fer una substitució al minut 89. Nélson Sevilha va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paolo Maddalena.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): En Miguel Ángel Pérez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

newtonianos

Goles Goles

  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 52, quan Laurent Hodler va posar els visitants newtonianos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 88 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diómedes Etcheverry.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): newtonianos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Bartłomiej Kuroń va quedar-se sol davant el porter Eusebio Dimo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benthe Vidts.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del newtonianos puguin veure en Pranas Repkinas jugant de nou; ja que al minut 63 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Dotan Gamliel el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Bernard Bertram va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Bartłomiej Kuroń ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.