Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodicio´s (990998) - Real Avechucho (778662) » 305207249: T32/J10/VII

Liga 305207249 Información oficial sobre el partido 305207249 en Hattrick

05.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VII.872 (38908)

Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 0 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 2 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodicio´s

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Rodicio´s per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Rossend Cadevall va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Joey Müsgens va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Harning va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Rodicio´s va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Rossend Cadevall va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Marc Harning va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Rodicio´s per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Dente, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Herbert Romauch va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rossend Cadevall va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Herbert Romauch de Rodicio´s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ricardo Dente va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Real Avechucho

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ofer Pri-Har van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jurgen Pensebusch a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Xuuuxo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Henri Tuitert, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Xuuuxo van sortir al contraatac al minut 33, però José Tejo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Xuuuxo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José Tejo va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xuuuxo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Benny Vinskär, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 66 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jurgen Pensebusch va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.