Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevilla FutClub (1370669) - Estrella Alpujarreña (487030) » 305206345: T32/J8/VII

Liga 305206345 Información oficial sobre el partido 305206345 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.856 (38892)

(>'.')>La Madre del Topo<('.'<) Alineación oficial del equipo '(&gt;'.')&gt;La Madre del Topo&lt;('.'&lt;)' en el partido 1 - 1 Ramel II Alineación oficial del equipo 'Ramel II' en el partido
Alessandro Gerosa (55') 1 - 0
1 - 1 Loke Jensen (76')
(>'.')>La Madre del Topo<('.'<) Alineación oficial del equipo '(&gt;'.')&gt;La Madre del Topo&lt;('.'&lt;)' en el partido 1 - 1 Ramel II Alineación oficial del equipo 'Ramel II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
(>'.')>La Madre del Topo<('.'<) Alineación oficial del equipo '(&gt;'.')&gt;La Madre del Topo&lt;('.'&lt;)' en el partido 0 - 2 Ramel II Alineación oficial del equipo 'Ramel II' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

(>'.')>La Madre del Topo<('.'<)

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rafet Rafia la va rematar Alessandro Gerosa amb una magnífica volea que va fer pujar per a Madre&topo el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jorge Navarrete va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Jorge Navarrete de Madre&topo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Conaill Keogh de Madre&topo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 24 (Lesión): Patrik Borglund va sortir coix del terreny de joc, substituït per Perry te Braak. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Giuseppe Jannitti va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Ramel II

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Loke Jensen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Leoncio das Pontes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ramel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Baltasar San Pedro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Baltasar San Pedro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 49, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Gosset va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Loke Jensen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 70, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Loke Jensen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hugo Gutiérrez de Ramel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Jöbstl de Ramel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Nick Folkes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ramel estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.