Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sus scrofa (1601529) - Alcolea City team (1599050) » 305205627: T32/J11/VII

Liga 305205627 Información oficial sobre el partido 305205627 en Hattrick

12.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VII.843 (38879)

Sus scrofa Alineación oficial del equipo 'Sus scrofa' en el partido 2 - 3 Alcolea City team Alineación oficial del equipo 'Alcolea City team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sus scrofa Alineación oficial del equipo 'Sus scrofa' en el partido 4 - 3 Alcolea City team Alineación oficial del equipo 'Alcolea City team' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sus scrofa

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Robert Rusanu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de scrofa.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Ubaldo Frutos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Matthias Ahler es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): scrofa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matthias Ahler va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Franck Bruus.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Lourenzo Ayos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Víctor Ruiz Vadillo de scrofa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Matthias Ahler, jugador de scrofa, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Mikko Nuolioja, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Olgierd Domosławski, que no va rendir al seu nivell habitual.

Alcolea City team

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador visitant Odde Launay va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 42 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paolo Macrì que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Alcolea.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Alcolea es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Blaise Bonnafous es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Henryk Starosta gairebé marca per a Alcolea al minut 30 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Alcolea va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Xosé Frella que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Odde Launay va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alzet Emra de Alcolea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Odde Launay, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.