Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Álavo (438237) - Espectáculo (488479) » 305204593: T32/J4/VII

Liga 305204593 Información oficial sobre el partido 305204593 en Hattrick

25.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VII.825 (38861)

Atletico Meriendas Alineación oficial del equipo 'Atletico Meriendas' en el partido 1 - 2 Box CF Alineación oficial del equipo 'Box CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Meriendas Alineación oficial del equipo 'Atletico Meriendas' en el partido 1 - 1 Box CF Alineación oficial del equipo 'Box CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Meriendas

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Alexi Anev va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roelof Middelraad, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ermes Ananio de Meriendas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mircea Drăgan de Meriendas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Box CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Maurits van Herpen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Ramón Ferré Gracia va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ervīns Jurzinovs va fer una jugada per la banda esquerra, però Vassilis Yiataganis va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Box va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Maurits van Herpen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): El Box va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 61 amb un llançament de falta perillós. En Freddy Brekveld però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Freddy Brekveld de Box va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.