Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LS PaKeTS TB GaNaN (1332752) - los tutyfruty (123938) » 305204510: T32/J11/VII

Liga 305204510 Información oficial sobre el partido 305204510 en Hattrick

12.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VII.823 (38859)

LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido 4 - 1 Deep Dark Alineación oficial del equipo 'Deep Dark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido 7 - 1 Deep Dark Alineación oficial del equipo 'Deep Dark' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LS PaKeTS TB GaNaN

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Santiago Álvarez de PaKeTS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PaKeTS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ezequiel Ram de Liñan va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Luis Pérez va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PaKeTS a 4 - 0. Otto Kleszczewski va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xelasio Caxade va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Delfí Sabaté va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Alfredo Zumárraga de PaKeTS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Håkan Åhland va prendre el seu rol al minut 81.

Deep Dark

Goles Goles

  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 84 a 4 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Xilberto Adelan, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Cristian-Radu Mateescu va estar a punt de posar per davant a Deep amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Victorino Martín Domínguez va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deep que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Exuperancio Iglesias, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Exuperancio Iglesias quasi redueix la diferència al marcador al minut 58, però una gran estirada d'en Victorino Martín Domínguez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noel Moragas de Deep va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.