Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCDMALLORCA (1433944) - dragon yoel (989209) » 305203742: T32/J2/VII

Liga 305203742 Información oficial sobre el partido 305203742 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.810 (38846)

Cascabela Alineación oficial del equipo 'Cascabela' en el partido 0 - 3 Freak-Style Alineación oficial del equipo 'Freak-Style' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cascabela Alineación oficial del equipo 'Cascabela' en el partido 2 - 1 Freak-Style Alineación oficial del equipo 'Freak-Style' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,0 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascabela

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Cascabela va posar setge sobre la defensa central visitant però en Botond Palicz no va estar gens encertat.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Arnoud Blezer haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cascabela al minut 39.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cascabela van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Botond Palicz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Clement Meinberg va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Botond Palicz de Cascabela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Gawior de Cascabela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Freak-Style

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Sante Bodale va descol·locar totalment la defensa contrària i Einārs Čukstēns no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Freak-Style va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jonatan Fridström va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Jonatan Fridström va augmentar l'avantatge de Freak-Style a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Thomas Mather va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Freak-Style van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 70 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jonatan Fridström, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jonatan Fridström de Freak-Style va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Einārs Čukstēns es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.